image

ALFADENT Ordinacije

Osmeh je jedina kiva linija koja moze da ispravi mnoge stvari 


POČETAK

Dr Aleksandar Katić, osnivač je stomatološke prakse ALFADENT od 1995 . godine.Diplomirao na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1984. Polje rada: Mobilna protetika(Totalne proteze, parcijalne akrilatne proteze, parcijalna skeletirana-vizil proteza), Fiksna protetika(metalokreamičke krunice i mostovi, bezmetalne krunice). Usavršavao se u oblasti stomatološke protetike na zubnim implantima i kompjuterizovane stomatologije-CAD-CAM sistemu bezmetalne keramike.

RAZVOJ

Alfadent ordinacija u Kraljevu osnovana je 2007 . Od početka osnivanja prati najnovija dostignuća iz oblasti stomatologije. Kontinuirano stručno usavršavanje i timski rad odlikuju našu ordinaciju i čine je centrom moderne stomatologije..

Alfadent POLITIKA KVALITETA

Naš tim će Vam obezbediti kvalitet rada, pažnju i brigu u svako vreme.Primenjujemo najviše standarde kvaliteta, moderne tehnologije i upotrebljavamo najbolje materijale proizvedene u okviru EU i Severne Ameike. 

Alfadent Usluge.

Pic
Estetska stomatologija
Ortodonska terapija.

Ortodonska terapija nam omogućava da uz pomoć fiksnih i mobilnih aparata dovedemo zube u pravilan položaj.

Pic
Endodoncija
Lečenje kanala korena.

Unutar krune i korena zuba se nalazi zubni nerv, koji može oboleti usled pojave dubokog karijesa ili povrede zuba. U takvim situacijama se radi lečenje kanala korena da bi se zub sačuvao.

Pic
Dentalni implantati
Ugradnja implantata.

Zubni implantati su najbolji izbor za vas ako želite da nadoknadite jedan ili više izgubljenih zuba.Vratite prirodnu funkciju i izgled izgubljenih zuba.

Pic
Totalne i parcijalne proteze
Protetska rehabilitacija.

Proteze predstavljaju rešenje za pacijente koji su izgubili sve ili veliki broj zuba. Proteze su mobilne nadoknade i skidaju se u cilju boljeg održavanja higijene..

Pic
Dečija Stomatologija
Kontrolni pregledi.

Dečja stomatologija bavi se praćenjem rasta i razvoja usne šupljine i vilica kod dece, te prevencijom i sanacijom karijesa i drugih oralnih oboljenja.

Pic
Beljenje zuba
Za Vaš lepši osmeh.

Izbeljivanje zuba je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje belja.

image

ALFADENT

Mi vodimo brigu o Vašim zubima